Od 1.4. sa vydávajú pasy Európskej únie, dopravná nehoda pod vplyvom alkoholu

29.03.2005 Celý región

OZNAM\r\nPolícia oznamuje občanom , že od 1.apríla 2005 sa budú vydávať cestovné pasy formátu Európskej únie.\r\nZ organizačných dôvodov preto v piatok 1.apríla ...
OZNAM
Polícia oznamuje občanom , že od 1.apríla 2005 sa budú vydávať cestovné pasy formátu Európskej únie.
Z organizačných dôvodov preto v piatok 1.apríla 2005 na území celého Slovenska budú pre verejnosť zatvorené všetky pracoviská vykonávajúce pasovú agendu.

Vypátranie zlodeja
Dňa 27.3.2005 bolo spôsobené vlámanie do reštaurácie „ U grófky Izabely „ v Starej Ľubovni so spôsobenou škodou 11.678, - Sk. Ku škode majiteľa pochádzajúceho z Forbás.
Ešte toho istého dňa policajtmi OO PZ v Starej Ľubovni ako páchateľ uvedeného skutku bolzistený a usvedčený 24-ročný Pavol L. Zo Starej Ľubovne. Ukradnuté veci boli u neho zaistené a vrátené poškodenému. Policajný orgány skráteného vyšetrvovania mladému páchateľovi vzniesol obvinenie pre trestný čin krádeže a stíha ho na slobode.

Jazda pod vplyvom alkoholu - následok dopravná nehoda
Včera v čase o 02.15 hod. Došlo na ceste 2 triedy medzi obcami Žalobínn a Jasenovce k dopravnej nehode motorového vozidla Škoda 120 Vranovského evidenčného čísla, ktoré viedol 19-ročný vodič z Jasenoviec , okr. Vranov. Pri dopravnej nehode došlo k ťažkému zraneniu 16 ročného spolujazdca s dobou liečenia a PN 5 až 7 týždňov. Vodič mal požité alkoholické nápoje, bolo mu nameraných 1,52 promile a Vranovský policajný vyšetrovateľ mu vzniesol obvinenie pre trestný čin ublíženia na zdraví a ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Taktiež mu bol zadržaný vodičský preukaz.
 

Vyberte región

mark